Shamanisme

Hvordan omsættes ønsker til virkelighed? Hvordan bringer vi vores dybeste og mest relevante ressourcer i spil? Hvordan genfinder vi de urgamle fællesskaber, som kan hjælpe verden til heling og udvikling?

Svaret er:  Ved at kontakte de universelle dele af os selv – de dele, der står i direkte kontakt til altet, fællesbevidstheden og drømmene. Den del af os, som årtusinder har gjort alt for at skjule, men som nu kan blive vores største gave.  Med andre ord den første spirituelle praksis, fra dengang hvor naturen arbejdede direkte igennem shamanen og stammen. 

Jeg har i flere år arbejdet på at give de klassiske, shamanistiske metoder nogle moderne og universelle udtryk.  Vi er ikke længere afhængige af at kunne forudsige vejret, jagtbyttets vandringer eller vores evne til at helbrede vha. håndspålæggelse.  Til gengæld er vi mere end nogensinde afhængige af at kunne forme vores eget liv, at kunne manifestere vores drømme og hente kraft fra underbevidstheden.  Shamanen er mellemmanden, der kontakter de andre dimensioner og henter hjælp.  Og alle kan lære at blive sin egen shaman.

Øvelserne i mine shamanistiske sessions er en blanding af såkaldt pumpe-øvelser, power-stræk, vokaludtryk, åndedrætsøvelser, m.m., men fokus ligger på det indre arbejde – trancedans, kanalisering, lucid dreaming, ekstase, clairvoyance og DMT-oplevelser. 

Sessions kan kombineres med saunagus og isbad, hvis det ønskes.

(Visited 24 times, 1 visits today)