Selvforsvar

De fleste vil gerne kunne forsvare sig selv, om ikke andet have tilliden til, at det ville kunne lade sig gøre i en presset situation.  Når man udstråler tillid til sin egen styrke og kampevne, kommer man sjældnere i ubehagelige situationer.  Man kan ligefrem tiltrække sig grænseoverskridende situationer, hvis man udstråler frygt og usikkerhed. 

Jeg plejer derfor at sige, at vi skal lære at slås for aldrig at bruge det i praksis.  Desuden giver følelsen af at kunne vinde en kamp en masse afledte fordele, fordi man bliver bedre til at tage beslutninger, sætte mål og holde fast. 

En privatsession i selvforsvar tager altid udgangspunkt i den krop og de færdigheder, du har nu og her.  Jeg har udviklet mange teknikker til at lære begyndere hurtigt op – uden at de behøver en masse eksotiske bevægelser og terminologi.  Omvendt tager jeg gerne udgangspunkt i din kampstilart og hjælper dig med at gøre den mere egnet til selvforsvar i praksis.

Selvforsvar er enkelt:  Du skal forholde dig til en kraft, der kommer imod dig, gøre den ufarlig og vende den til din fordel.  Sætter du hårdt mod hårdt, bliver hurtigt træt, men kan du overskue mønsteret i din modstander bevægelser, kan du med meget lille indsats hurtigt afmontere det, der kommer imod dig.  At lære selvforsvar er en sjov og kreativ proces, som alle kan have glæde af.

(Visited 19 times, 1 visits today)