TV Fra en Anden Planet

Omkring 2008 begyndte jeg at interessere mig for ’verdens tilstand’ – intet mindre. Der var flere begivenheder fra 9/11 og frem, der ikke helt gav mening for mig, og nu var det muligt at finde oplysninger på nettet i meget større omfang end tidligere.  Jeg begyndte at skrive artikler om økologi, økonomi, energi og meget andet, men lidt for døve øren, indtil jeg i 2011 lavede programrækken TV Fra en Anden Planet.  Alle programmerne tog udgangspunkt i en krise, som angiveligt skulle løses inden det store paradigmeskift 21/12-2012 (og helst i løbet af udsendelsen).

Programmerne blev optaget på Københavns Tekniske Skole med OB-vogn og 4 kameraer (som en del af deres undervisning), og Alexander Keller var så venlig redigere afsnittene sammen med andre gode mennesker. Det hele var non-profit, og det tog lang tid at blive færdig. Til sidst lavede komponist Søren Graversen en jingle og jeg selv en You Tube-kanal, og så var de første programmer klar.

Interview med Ole Fogh Kirkeby om krisen inden for filosofi

Mediehuset

Efter et par års pause blev jeg i 2015 af Mediehuset København inviteret til at lave en ny omgang Tv fra en anden Planet til Kanal 1 (Kanal København). Det blev i første omgang til 15 nye afsnit og derefter en serie med EU som udgangspunkt. Disse programmer kan ses her.

Interview med Peter Gøtzsche om krisen i medicinalindustrien

(Visited 21 times, 1 visits today)