Udstillinger

Nærmere detaljer kan aftales direkte.  Benyt gerne kontaktformularen – Klik her

Til kunstforeninger

Udstillingsperiode: 1 måned medmindre andet aftales

Kunstværker der udstilles: Efter aftale

Transport: Jeg afholder alle omkostninger forbundet med fragt af kunstværker til og fra udstillingsstedet.

Ophæng og værkfortegnelse: Alle kunstværker vil være forsynet med snor eller lignende, som gør dem klar til ophæng. Fysisk ophængning foretages af udstillingsstedet.  Jeg sørger for værkfortegnelse med priser og titler.

Beskrivelse af kunstner: Jeg sørger for en beskrivelse af mig og mine billeder, som kan benyttes til udstillingen.

Honorering: Virksomheden forpligter sig til at købe et eller flere af de udstillede kunstværker for et samlet minimumsbeløb på 8000,-. Der vil være minimum 3-5 kunstværker at vælge imellem indenfor ovennævnte prisramme.

Forsikring: Udstillingsstedet har det fulde ansvar for dækning af de udstillede kunstværker ved tab, tyveri, brand, hærværk eller lign. under udstillingsperioden.

Alle billeder fås som udgangspunkt uden ramme, men jeg skaffer gerne en professionel ramme, hvis det ønskes. Køb kan afhentes direkte fra mit lager i Bagsværd eller tilsendt med posten (inkl. forsendelsesudgift).

Gavekort kan udstedes på minimum 1.500,-. Gavekort kan bruges til alle mine produktioner og skal benyttes indenfor 2 år fra købstidspunktet.

Ved spørgsmål eller forespørgsel om køb af billeder, udfyld venligst nedenstående eller ring. Du kan også altid aftale tid til et besøg i mit værksted i Bagsværd, hvor du frit kan bladre i kunstmapperne eller kigge nærmere på billeder.

Kontakt mig vedrørende udstilling eller køb af billeder

(Visited 62 times, 1 visits today)